Месеци след като загуби срещу Джони Деп, Амбър Хърд подaва жалба

...
Месеци след като загуби срещу Джони Деп, Амбър Хърд подaва жалба
Коментари Харесай

Амбър Хърд срещу Джони Деп: война без край

Месеци откакто загуби против Джони Деп, Амбър Хърд подaва жалба до съда на Вирджиния с искане за анулация на решението или за напълно нов развой по огромното дело за клюка против някогашния й брачен партньор.
 Амбър Хърд, парцелът Yucca Valley в Калифорния и за какво актрисата е принудена да го продаде
Когато Амбър Хърд няма различен избор

Отчаяните времена изискват обезверени ограничения

От Daily Mail научаваме, че 36-годишната Хърд е подала жалбата си предишния месец и твърди, че изключването на някои от нейните бележки за лечението, в които тя оповестява, че е измъчвана от Деп, е довело до неправдив развой. Бележките бяха отхвърлени от съдията от Вирджиния Пени Азкарате.

През юни Амбър Хърд беше наказана да изплати на 56-годишния Джони Деп 10 милиона $ - присъда, постановена откакто неговият юридически екип сполучливо аргументира, че публикацията на Хърд във Washington Post, в която тя упрекна някогашния си брачен партньор в домашно принуждение, е клеветническа.
 Снимка 598274

Хърд не назова обществено Деп в материала, само че като се има поради статусът и известността им, беше явно кого има поради във връзка с историята й на хипотетично малтретиране.

Сега, в документ от 68 страници, датиран от края на ноември, юристите на Хърд пишат, че съдът " непозволено е попречил на журито да прегледа няколко случая, в които Хърд е докладвала за малтретирането на Деп на медицински експерт ".

" Ако не бъде анулирано изключването от първоинстанционния съд на отчети за домашно принуждение по това време от медицински експерти, това ще направи по-трудно за други жертви на принуждение да докажат тормозът, упражняват над тях и евентуално ще ги възпира да да надигнат глас и да се защитят ", не престават юристите.
 Снимка 598273

В документите се загатва, че в случай че сходно решение бъде оставено, безспорно ще има вцепеняващ резултат върху други дами, които желаят да приказват за насилието, включващо авторитетни мъже.

" Този случай също по този начин в никакъв случай не трябваше да бъде обсъждан, тъй като различен съд към този момент беше заключил, че Деп е малтретирал Хърд неведнъж ", пишат юристите на Хърд, като се базират на решението на Върховния съд на Обединеното кралство по настрана дело за клюка, заведено от Деп. 

Нейният юридически екип, който се състои от различен екип от юристи от тези, които я представляваха по време на процеса, също твърди, че процесът, който се организира във Феърфакс, Вирджиния, трябваше да бъде в Калифорния, където в миналото женената двойка живееше дружно.
 Снимка 598272

Вирджиния е  " изцяло безпричинно място без връзка с Деп или някаква смислена връзка с неговите изказвания ", гласи документът.

Правният екип на Деп също подаде тъжба по делото, потвърждавайки, че единственото обвиняване за клюка против Хърд, по което той беше наказан, е " неправилно ". Неговите юристи пишат в своята документи: " Категорично удобната присъда на журито и за трите оскърбителен изказвания, посочени в жалбата му, изцяло оправдаха господин Деп и възвърнаха репутацията му. "
 Амбър Хърд, Джони Деп и следващият ход на актрисата против някогашния ѝ брачен партньор
Новият ход на Амбър Хърд против Джони Деп

Актрисата не се отхвърля

И двете обжалвания ще бъдат прегледани от група съдии. В взаимозависимост от това кой юридически екип е останал отчаян от това решение, Деп или Хърд могат по-късно да отнесат въпроса до Върховния съд на щата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР